avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Ce solutie juridica concreta as putea avea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Ce solutie juridica concreta as putea avea daca initiez ...

Buna ziua.Ce solutie juridica concreta as putea avea daca initiez o plangere impotriva proprietarilor unui apartament scos la inchiriat , sot si sotie, care au influentat in mod direct nerespectarea conditiilor impuse de contractul de vizionare semnat de o clienta in momentul vizitarii imobilului prin agentia imobiliara pe care o reprezint ? Specific ,ca, in urma vizionarii , initial ambele parti au fost de acord cu semnarea unui contract de inchiriere intocmit de mine in calitate de intermediar , dupa care, in urma unor discutii separate avute izolat in alta incapere in timp ce eu redactam contractul , proprietarii si-au schimbat total atitudinea , invocand aberant solicitarea mea de a avea acces la datele lor personale "fara acordul lor" si refuzand astfel semnarea contractului aceasta ducand inevitabil la nefinalizarea tranzactiei..Bineinteles ca intentia reala a fost sa excluda agentia imobiliara pe care o reprezint din toata aceasta ecuatie influentand viitorul chirias sa evite astfel comisionul datorat agentiei si probabil si neinregistrarea contractului la ANAF chiar in conditiile in care stiau de existenta contractului de vizionare incheiat intre agentie si viitorul chirias inainte vizitarii apartamentului..Mai.mult....dupa ce am redactat contractul de inchiriere pe care deja se aflau stampila firmei si semnatura mea, cele trei exemplare au fost "confiscate" de proprietar in fata mea ajungandu-se la discutii tensionate intre mine si el prin care l-am determinat pana la urma sa rupa contractele aflate in mana lui, pastrarea lor in forma intacta initiala cu stampila si semnatura mea dar fara semnaturile partilor putandu-mi provoca daune prin semnaturi false ale altor parti neimplicate in contract ...Precizez ca singurele probe care le detin in legatura cu tot acest incident sunt inregistrarile audio a tuturor convorbirilor avute cu ambele parti care au precedat vizionarea apartamentului din care reiese clar pentru ce imobil se efectueaza vizionarea, ca au fost pe deplin de acord cu vizionarea , ca stiau inca de la inceput ca reprezint o agentie imobiliara si care urmeaza o anumita procedura pentru finalizarea tranzactiri in cazul unui client adus de mine care decide sa inchirirze imobilul , ca au fost de acord ca apartamentul sa fie vizitat de clienta mea impreuna cu mine in calitate de intermediar, am facut chiar programari telefonice cu o zi inainte impreuna cu proprietarii pentru a stabilii ora vizionarii , am.precizat in convorbiri ca ei nu vor plati absolut nici un comision pentru serviciul prestat de mine in toata aceasta tranzactie etc etc .Am.intentia de a intenta actiune juridica pentru clarificarea acestui incident si pentru ca ulterior am.fost sunat pe numarul.de telefon cunoscut doar de parti de un individ necunoscut in care am.fost jicnit ca la usa cortului in legatura cu inchirierea acestui apartament .Astept cu mare interes indicatii si solutii pertinente ce mi-ar putea aduce rezolvare pentru acest incident .Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Problema comision agentie imobiliara bodom bodom Ma confrunt cu o problema legata de plata unui comision catre o agentie imobiliara. Am achizitionat un apart prin intermediul unei agentii imobiliare, cu care ... (vezi toată discuția)
Comision agent imobiliar. sunt obligat să-l plătesc dacă nu am semnat un contract de vizionare? TeodorG TeodorG Buna seara In cautarea unui apartament de inchiriat, zilele trecute am vizionat un apartament prin intermediul unui agent imobiliar ce m-a anuntat inainte ... (vezi toată discuția)
Conventie de vizionare imobliara BebeA BebeA Buna ziua, Zilele trecute, am vizionat cu un agent de la o agentie imobiliara, un apartament. Inainte de a-l vedea agentul ne-a spus ca trebuie sa semnan ... (vezi toată discuția)