Bună ziua! O persoană din satul în are locuiesc ma hărțuieste moral de aproximativ 6 luni. Adică a pus pe cineva să mă urmărească și să-l anunțe când îmi duc animalele, ocazional, la păscut pe terenul meu care este împrejmuit. El fuge cu mașina după mine și ma amenință că-mi omoară animalele și mie îmi face plângere la politie să mă amendeze că traversez o parcela care o are el în concesiune. Dacă nu ma ajunge pe câmp, ma suna și ma amenință. Menționez ca eu am 6 capre. Ce pot să fac? Va rog să mă ajutați. Mulțumesc.
Plângere la politie pt amenințare,hartuire etc.Probabil distracția va va costa 2, 3 capre ,dacă vreți sa angajați avocat și sa aveți rezultate dar asta e ...Oricum la tara degeaba faceți plângere la postul local va mai cer milițienii 1 capra și doi iezi ca să vs bage în seama iar dacă celalalt cetățean e mai avut atunci șanse o.Varianta ar fi.plangeri la parchet,av angajat pt a supraveghea soluționarea acesteia etc.
Plângere la politie pt amenințare,hartuire etc.Probabil distracția va va costa 2, 3 capre ,dacă vreți sa angajați avocat și sa aveți rezultate dar asta e ...Oricum la tara degeaba faceți plângere la postul local va mai cer milițienii 1 capra și doi iezi ca să vs bage în seama iar dacă celalalt cetățean e mai avut atunci șanse o.Varianta ar fi.plangeri la parchet,av angajat pt a supraveghea soluționarea acesteia etc.
Pentru amenintar -daca aveti probe temeinice sesizati oficial politia teritoriala
Pentru a stopa actiunile persoanei,ocoliti parcela pe care acesta o are in concesiune
Are ieșire doar la carosabil. Pot ajunge ori prin sat, pe drumurile circulate de mașini, ori peste câmp, caz în care trebuie să traversez parcela respectivului concetatean.