avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă fostul proprietar a făcut contestație la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă fostul proprietar a făcut contestație la executarea unui ...

Dacă fostul proprietar a făcut contestație la executarea unui imobil. Pe perioada procesului se poate face punerea în posesie a adjudecatarului. Procesul.poate dura foarte mult. Casa nu este locuită de fostul proprietar, dar refuză să dea cheile.

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie , loviri , distrugere - sunt sau nu infractiuni faptele ? enghin_36508 enghin_36508 Situatia sta in felul urmator : La o licitatie a ANAF adjudecatarul declarat nu poate intra in posesia imobilului (garsoniera ) intrucat refuza vechiul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog, să mă ajutați cu o lămurire. am cumpărat ... PARASCHIVESCUS PARASCHIVESCUS Bună ziua! Vă rog, să mă ajutați cu o lămurire. Am cumpărat o casă la licitație, (ex)proprietarul a făcut contestație, am câștigat contestația, ... (vezi toată discuția)
Pasii urmatori castigarii unei licitatii de imobil !!!??? danichirila danichirila Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)