avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu medical

buna ziua , in urma unei operatii chirugicale m-am ales cu o pareza de nerv . Am ajuns la 273 de zile concediu medical , medicul mi-a mai recomandat inca 90 zile iar cand am fost sa depun actele asistenta efectiv a refuzat sa imi primeasca actele vorbind foarte urat cu mine . Vreau sa stiu care este sunt pasii legali pe care trebuie sa ii urmez ca sa imi trimita referatul la Bucuresti . Multumesc .

Alte discuții în legătură

Invaliditate gr.3 fox6200 fox6200 Buna ziua.Am 40 de ani,am facut operatie de necroza cap femural care nu a reusit si am ramas si cu pareza si paralizie picior drept.Dar sa va spun exact ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ispa ispa Buna ziua, am rugamintea daca imi puteti spune in conditiile in care din ianuarie 2011 pe baza analizelor medicale specifice am fost diagnosticata cu diferite ... (vezi toată discuția)
Concediul de boala pentru acv lzelici@yahoo.com lzelici@yahoo.com Am primit concediu de boala pentru AVC ischemic, initial pentru 90 de zile, apoi prelungit pana la 183 de zile. Starea generala a condus la o solicitare de ... (vezi toată discuția)