avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inchiriere spatiu comun al asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inchiriere spatiu comun al asociatiei de proprietari

Buna ziua,
Daca a fost inchiriat un spatiu comun (uscatoria blocului) in urma cu 18 ani in baza legi (cu acordul partilor invecinate si semnaturile majoritatii proprietarilor) se mai poate prelungi daca s-a schimbat unul din proprietarii direct invecinati si nu mai este deacord cu inchirierea? Uscatoria a fost inchiriata cu destinatia "Spatiu de locuit" si are acelasi chirias de 18 ani.
Ultima modificare: Luni, 27 Martie 2023
pompa, utilizator

Alte discuții în legătură

Intr-un conflict cu un "presedinte" de bloc , problema destul de ramificata. endzone endzone Buna-Ziua , sunt un locatar dintr-un bloc din Bucuresti , in urma unui partaj a unor vecini unul dintre soti neavand unde sa locuiasca in urma acestui ... (vezi toată discuția)
Concesionare uscatorie Lochness Lochness Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si vreau sa concesionez uscatoria cu care sunt vecin. Am stranse semnaturi de la majoritatea vecinilor inclusiv de la cei ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun ContSters122621 ContSters122621 La parterul blocului in care locuiesc exista o uscatorie, 2 apartamente si 2 garsoniere. Proprietarul garsonierei care are un perete comun cu uscatoria a vrut ... (vezi toată discuția)