avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reducerea de 10% pentru plata integrala impozit cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reducerea de 10% pentru plata integrala impozit cladire

Am plătit impozitul integral înainte de 31 martie, prin aplicația ghișeul.ro. Din cont a fost retrasa suma totală. În ce condiții se aplică reducerea de 10%?
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:30, 28 Martie 2023
Reducerea era aplicata deja la suma de plata, studiati dovada platii primita pe email.
Reducerea de 10% se aplica in cazul platii integrale a obligatiilor la buget pana la 31/03.a.c.
Verificati pe documentul justificativ al platii,unde trebuie sa fie consemnat suma de plata si distinct suma achitata in urma aplicarii 10% reducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare obligatie de plata pentru amenda platita in termen de 48 ore patraule2 patraule2 Buna ziua, pe ghiseul.ro apare o obligatie de plata pentru o amenda de circulatie in Bucuresti cu PV datat vineri la 19:30, amenda platita pe ghiseul.ro marti ... (vezi toată discuția)
Reducerea de 10% la taxele locale. Florincatalin99 Florincatalin99 Buna ziua, reducerea de 10% la taxele locale, se aplica doar in cazul in care se platesc toate in aceeasi zi ( masini, imobile, terenuri… ) sau unul dintre ... (vezi toată discuția)
Impozitul 2011 eugen marinica eugen marinica buna ziua, am o problema si nimeni nu mi-a dat o rezolvare concreta : am o masina cu motor de 2200 cm3. la capacitatea asta, impozitul este in jur de 800 de ... (vezi toată discuția)