avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Probleme cu certificatul fiscal de la vanzator
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Probleme cu certificatul fiscal de la vanzator

Buna ziua!
Am cumpărat pe 12 Martie o masina din București sectorul 5, de la o persoana aparent ok, urmând sa îmi trimită certificatul fiscal (contractele de vânzare cumpărare vizate) ulterior. Mi-a comunicat ca durează mai multe zile la taxe și impozite, dar acum nu îmi mai Răspunde la telefon și mesaje. Ce pot face dacă acesta nu vrea sa îmi trimită certificatul fiscal? Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum inmatriculez o masina daca fostul proprietar nu-mi trimite fisa de inmatriculare vizata de organul fiscal si certificatul de la impozite si taxe? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am cumparat o masina din tara, am incheiat un contract de vanzare-cumparare si acum as vrea sa o inmatriculez, dar fostul proprietar nu-mi trimite fisa de ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac daca vanzatorul nu radiaza masina de la circa financiara ? lupino lupino Am cumpărat un autoturism am făcut actul de vânzare cumpărare și acum vânzătorul ma amâna pe azi pe mâine ca nu poate sa îmi dea certificatul ... (vezi toată discuția)
Emitere impozit pe mijloc de transport dupa instrainare - la 5ani dupa vanzare oricami_arh oricami_arh buna ziua, in octombrie 2012 am vandut o masina, urmarind toti pasii - acte auto, contract vanzare-cumparare, scos masina de la impozit - sector 4 fiind ... (vezi toată discuția)