avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca localitatea in care m-am nascut si-a schimbat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca localitatea in care m-am nascut si-a schimbat denumirea, ...

Daca localitatea in care m-am nascut si-a schimbat denumirea, trebuie sa-mi scot un certificat de nastere nou pentru a-mi servi la schimbarea cartii de identitate?

Alte discuții în legătură

Greseala in certificatul de nastere miramirabela miramirabela Am constatat recent ca in certificatul meu de nastere s-a gresit o litera din denumirea localitatii in care m-am nascut . ce pot sa fac? aceasta greseala a ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere elenae elenae Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Soacra mea si-a pierdut certificatul de nastre locuieste in Constanta si are 80 de ani, dar a fost nascuta in Ialomita. Am ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere gresit dor_42 dor_42 Buna ziua, La 47 de ani si am descoperit ca data nasterii din certificatul meu este gresita.Drept urmare toate diplomele mele sunt gresite si evident am ... (vezi toată discuția)