avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Unde poate plati amenda penala un cetatean strain ce ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Unde poate plati amenda penala un cetatean strain ce nu are cnp ...

Unde poate plati amenda penala un cetatean strain ce nu are cnp ci doar pasaport? La trezorerie nu se accepta doar cu cnp

Alte discuții în legătură

In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am de achitat o suma de 3500 lei cu titlu de cheltuieli ... Kole Kole Buna ziua! Am de achitat o suma de 3500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, in cadrul unui dosar penal (ucidere din culpa cu parasirea ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate pierduta de 20 de ani Mandarela Mandarela Am pierdut buletinul acum 20 de ani si vreau sa merg sa fac cerere dar nu stiu cum sa fac, ca nu am decat certificatul de nastere. sunt casatorita cu un ... (vezi toată discuția)