avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara În asociația noastră,vis-a vis de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara În asociația noastră,vis-a vis de apartamentul meu s-a mutat ...

Buna seara

În asociația noastră,vis-a vis de ap meu s-a mutat o familie de tineri

.Să fie sănatoși și voioși.Problema este că periodic scot din casă tot felul de obiecte și le uită pe hol.
A fost aici pe bloc etaj ce vrei și ce nu vrei,de nu mai puteai să reci.
Mai nou au cumpărat o etajeră de metal și acolo se țin pantofii.
De Crăciun au scos un dulap cu diferite etajere.
I-am întrebat și au spus că vor să il arunce.
Am luat eu o parte,am cerut permisiunea normal ,a mai cerut un vecin un raft ,s-a dat voie și restul de 3 rafturi stau pe hol,lânga calorifer de la Crăciun și cred că acolo ramîn ani de zile.Le-am atras atenția și am avut un scandal de s-au mirat toti vecinii.
Va rog să aveți amabilitatea să îmi spuneți daca au dreptul să scoată pe hol tot ce vor și ce pot face?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:40, 30 Martie 2023
Nu au voie, conform normelor IGSU.
Articolul 110
(1) Este interzisă blocarea căilor de acces, de evacuare și de intervenție cu materiale care reduc lățimea sau înălțimea liberă de circulație stabilită ori care prezintă pericol de incendiu sau explozie, precum și efectuarea unor modificări la acestea, prin care se înrăutățește situația inițială.
(2) În casele scărilor, pe coridoare sau pe alte căi de evacuare ale clădirilor se interzic amenajarea de boxe ori locuri de lucru, depozitarea de materiale, mobilier sau obiecte, amplasarea de mașini de fotocopiat, dozatoare pentru sucuri/cafea etc., care ar putea împiedica evacuarea persoanelor și bunurilor, precum și accesul personalului de intervenție.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea ușii de la intrarea în casa! lala21 lala21 Buna seara,am luat un apartament la licitație în 2018,l-am renovat ,apoi am plecat din țară.Cand mă întorc acasă,tot timpul găsesc în ușa mea ,mobila ... (vezi toată discuția)
Biciclete depozitate pe etajul blocului, rog ajutor ! bogdan.mot bogdan.mot Buna ziua, Asociatia de proprietari a postat un mesaj la fiecare etaj al blocului sa ne ridicam obiectele personale conform legii nr.163/2007. Eu am doua ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu locuiesc in apartament la etajul 10 in bloc si ... Kaydoc Kaydoc Buna Seara, Eu locuiesc in apartament la etajul 10 in bloc si am cumparat acum o bicicleta pentru vara asta sa pot sa merg, dar presedinta de bloc mi a zis ca ... (vezi toată discuția)