avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am facut plângere impotriva unui proces ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am facut plângere impotriva unui proces verbal de ...

Buna ziua,
Am facut plingere inpotriva unui proces verbal de contraventie la legea circulatiei - vorbit la telefon - in care pe linga descrierea faptei la sfirsit politistul a mentionat "fapta filmata cu aparat bodycam nr.." si am solictat filmarea. Judecatorul a motivat ca politistul a constatat fapta cu propriile simturi , nu a solicitat filmarea si mi-a respins contestatia. Am facut recurs in care am solicitat din nou filmarea si acesta a fost respins pe motiv ca politia nu mai are filmarea pentru ca a trecut prea mult timp si acelasi lucru ca politistul a constatat fapta cu propriile simturi si eu nu am adus alte probe si mi-a fost respins si recursul . Intrebarea e ce alte variante am pentru contestatie . Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:58, 30 Martie 2023
Fiind vorba despre recurs solutia este definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce se poate face in cazul in care judecatorul nu tine ... mariustz mariustz Buna ziua, Ce se poate face in cazul in care judecatorul nu tine cont de dovezi si respinge o plangere contraventionala doar ca el considera ca agentul are ... (vezi toată discuția)
Lipsa inregistrare video eveniment rutier AndreeaMar03 AndreeaMar03 Buna ziua! In luna martie 2022 am fost oprita de un agent de politie care ma acuza de faptul ca as fi trecut pe culoarea rosie a semaforului cu retinerea ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru neacordare de prioritate, deși fapta nu a fost constatată direct de către agentul de poliție: care sunt posibilitățile de câștig în instanță la contestarea procesului verbal? stelika stelika Care sunt posibilitatile de castig in instanta la contestarea procesului verbal? la intersectie cu \'\'cedeaza trecerea\'\', am intrat , cand la o distanta de ... (vezi toată discuția)