avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PUZ teren 5000 mp cu acces pe drum privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PUZ teren 5000 mp cu acces pe drum privat

Buna ziua,
Detin un teren intravilan in suprafata de 5000 mp cu deschidere pe latura mica la drumul public, iar latura lunga cu deschidere la un drum privat. Eu deti o cota parte indiviza din acest drum, restul fiind detinut de proprietarii loturilor de peste drumul privat.
Doresc sa demarez PUZ pentru dezmembrarea terenului meu de 5000mp in 11 loturi.
Loturile de peste drum au fost parcelate si rglementate prin alt puz imreuna cu drumul privat acum mai multi ani. Este suficient ca detin cota parte din acel drum privat de acces pentru elaborarea PUZ ului pentru terenul meu? Imi trebuie vreun acord din partea celorlalti coproprietari ai drumului privat? Multumesc pt. raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Dezmembrare sau iesire din extravilan atitirisca atitirisca Buna ziua , Impreuna cu niste rude detin un teren de 5000mp extravilan in indiviziune. De curand ne-am hotarat sa dezmembram terenul in 5 parcele plus un ... (vezi toată discuția)
Acces teren prin cota parte indiviza drum privat! Dami1 Dami1 Buna ziua! Detin un teren in suprafata de 4900mp (15 m x 326 m ). Acest teren are acces pe latura mica ( 15m ) din drumul public, iar latura mare ( 326m ) ... (vezi toată discuția)
Dezlipire teren intravilan Marinică Lixandru Marinică Lixandru Bună ziua! Am dezlipit un teren intravilan în 2 loturi, și notarul mi-a cerut Certificat de Urbanism pentru dezmembrare. Acum pot să mai dezlipesc lotul ... (vezi toată discuția)