avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Decizie recuperare microgranturi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Decizie recuperare microgranturi

Buna, am primit o notificare precum ca trebuie sa returnez inapoi suma de 9679 lei + 327,93 lei dobanda pentru microgranturile primite de la stat.

Am uitat sa depun actele la timp in platforma si le-am depus cu intarziere.

Având în vedere faptul că FIRMA, se află în următoarea situație de fapt: - nu a incarcat raportul de progres in aplicatie, se constată că nu au fost respectate prevederile de la pct. 4 din Contractul de finanțare Nr. M1S2-13326 din 01-04-2022 drept care se impune luarea măsurii de recuperare parţială/integrală a ajutorului de stat în sumă totală de 9679 lei.

Toate platile din acesti 9679 lei au fost catre bugetul de stat, nu m-am ales cu nimic din iei si acum imi cer bani inapoi + dobanda.

Am depus toate documentele, extrase tot ce era nevoie, toate tranzactiile au fost legale.

Exista vreo solutie pentru a nu returna suma aceasta inapoi, stiu ca este gresela mea ca nu am depus la timp, insa nu am stiut ca am un termen de 90 zile.

Alte discuții în legătură

Decizie de recuperare a ajutorului de stat mircea2022 mircea2022 Buna, am primit o notificare precum ca trebuie sa returnez inapoi suma de 9679 lei + 327,93 lei dobanda pentru microgranturile primite de la stat. Am uitat ... (vezi toată discuția)
În urma cu un an a fost facut un credit de 3500 lei pe ... mariusmariussssssss mariusmariussssssss Deci, in urma cu un an a fost facut un credit de 3500 lei pe numele meu. Creditul a fost facut fizic in banca, fiind folosita semnatura mea si probabil actele ... (vezi toată discuția)
Restituire stimulent de inserție. e normal să mi se ceară înapoi, deși nu e vina mea că mi s-a acordat? Elisabeta Ciobota Elisabeta Ciobota Bună ziua. Am primit o decizie de la fisc ca trebuie sa returnez banii de stimulent de insertie din luna august 2017 pana în decembrie. Eu am născut primul ... (vezi toată discuția)