avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Credite comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Credite comune

Buna seara, sotul meu a facut intainte de casatorie un credit, la data casatoriei creditul era in curs urmand a se termina in maxim 2 ani de la casatoriei. Cand ma asteptam ca ratele sa se incheie imi spune ca defapt mai trebuiau 3 de platit si nu 2. Aici am cautat in acte.. Ca sa nu va plictisesc va spun pe scurt. Creditul in curs a fost transformat in refinantare... ulterior el a mai facut si un supraimprumut unde ii se livreaza salariu. Acum va intreb,
Daca refintarea si overdraftul devin credite comune ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:50, 1 Aprilie 2023
Overdraftul da, refinantarea in masura sumei imprumutate in timpul casatoriei, insa cu conditia expresa ca banii sa fi fost folositi pentru nevoile casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cristyfurisi cristyfurisi daca in urma casatorie am facut un credit din care am cumparat o masina la partaj ce sanse am sa raman cu masina daca eu am platit in proportie de 95% ratele ... (vezi toată discuția)
Divort-credit nevoi personale IonitaMarian IonitaMarian Buna seara, Numele meu este Marian, si va cer sfatul in legatura cu un credit de nevoi personale, incheiat de sotie in urma cu 4 ani (pe 10 ani), in care ... (vezi toată discuția)
Partaj emp2010 emp2010 Buna seara, Am terminat un procesul de divort inceput in nov.2010, si urmeaza sa deschid procesul de partaj. Dinaintea casatoriei, respectiv 1997, am un ... (vezi toată discuția)