avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

Credit nevoi personale

Buna ziua,

Am contractat un credit de nevoi personale in CHF si cred ca in scurt timp nu voi mai putea plati ratele. Prima rata a fost de aprox. 800 lei, iar dupa 2 ani jumatate rata a ajuns la aprox. 1300 lei, in conditiile in care salariul mi-a scazut cu 40%.
In contract, la garantii este mentionat salariul meu si al codebitorului, plus asigurarea de viata.
Intrebarea mea este daca in aceasta situatie, daca nu mai platesc ratele, banca imi poate lua masina sau apartamentul.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 09:46, 9 Septembrie 2010
in principiu ,da.. dar dvs aveti la dispozitie sa faceti un credit de refinantare sau o reesalonare pe o perioada mai lunga si in alta moneda.. in lei sa zicem..vedeti cum va convine mai mult.. cautati sa nu intrati la biroul de credite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperata credit in chf la bancpost s-a dublat din 2007 un sfat va rog urgent alexandra60 alexandra60 In 2007 am luat un credit in CHF la sfatul unei cunostinte lucrator la o banca si cu ce m-a asigurat cea care mi-a facut creditul ca este posibil ca francul sa ... (vezi toată discuția)
Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)