avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa minima obligatorie la 15 luni de inchisoare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa minima obligatorie la 15 luni de inchisoare

Bună ziua,
În urma noului cod penal dacă ai de ispășit o sentința de 15 luni de inchisoare pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice care este minimul obligatoriu de ispasire a pedepsei efective și cum se poate calcula și a se scădea din pedeapsa și zilele lucrate pe aceasta perioada ?

Alte discuții în legătură

Ncpp - reducere pedeapsa carmenalecu carmenalecu as dori sa va adresez si eu o intrebare, daca se poate! daca o persoana a fost condamnata definitiv si acum executa deja pedeapsa in inchisoare de doua luni, ... (vezi toată discuția)
Aplicarea noului cod penal pentru reducere pedeapsa claudiacm claudiacm Sotul meu a fost condamnat intr-o alta tara la 100 de luni de inchisoare (8 ani si 4 luni )calculat la 12 luni la an ,a ispasit 57 de luni la zi acolo, l-am ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns pentru o sentinta definitiva ellya5 ellya5 Buna seara, Cumnatul meu a fost prins sub influenta bauturilor alcoolice la volan, i s-a retin permisul , s-a intormit dosar penal, a facut plangere ca nu i ... (vezi toată discuția)