avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Vă rog frumos îmi puteți spune daca pot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Vă rog frumos îmi puteți spune daca pot obține ...

Bună ziua. Vă rog frumos îmi puteți spune daca pot obține pensie de întreținere la un divorț din culpă comună? Sunt casnică ,nu am venit ,sunt bolnavă(am certificat de handicap mediu...probleme locomotorii...)..am 22 ani de căsătorie.Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am o situatie mai complicată. am 53 de ani, sunt casatorita ... carayuca carayuca Buna ziua.Am o situatie mai complica. Am 53 de ani,sunt casatorita de 32 de ani...doi copii majori.In urma cu trei ani,am suferit un AVC....in urma caruia am ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere marianaveres marianaveres Dupa 37 ani de casatorie sotul paraseste sotia(fara a divorta),sotia nu gaseste de lucru(54 ani si putin bolnava), a fost casnica de comun acord cu sotul.Acum ... (vezi toată discuția)
Divorț în curs lorely22 lorely22 Părinții mei sunt în divorț după o căsnicie de 34 ani. Mama a fost casnică în timpul căsătoriei,în mare parte.De la deschiderea divorțului de ... (vezi toată discuția)