avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Doresc sa organizez un eveniment cu întrarea taxata.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Doresc sa organizez un eveniment cu întrarea taxata.

Doresc sa organizez un eveniment de la 0. Un eveniment public a cărui intrare sa fie cu taxa (un concert dacă vreți). Am o echipa, însă suntem slabi pregătiți, avem nevoie de câteva idei de baza. Aveți idee cum putem vinde biletele pentru intrare fără a exista probleme privind legea? Sau câteva sfaturi sau idei despre cum am putea face totul posibil, legile care ne ar putea opri etc. Din câte am înțeles nu se pot vinde bilete fără un ong care are autorizație privind aceasta acțiune. Orice detaliu și informație ne este de folos…mulțumim!
Ultima modificare: Vineri, 14 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cine poate organiza un festival (de fotografie)? emm92 emm92 Buna ziua! As dori sa stiu daca exista anumite cerinte speciale din punct de vedere legal pentru organizarea unui festival de fotografie. Doresc sa demarez un ... (vezi toată discuția)
Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)
Activitati comert asociatie - in cadrul unui eveniment sportiv Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua, Apelez la bunavointa si timpul dvs. pentru a ma ajuta cu cateva informatii legate de urmatoarea speta. O asociatie (Asociatia Surzilor din ... (vezi toată discuția)