avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.Eu am un teren intravilan situat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.Eu am un teren intravilan situat in mun.Slatina Olt ...

Buna seara.Eu am un teren intravilan situat in mun.Slatina Olt .Este situat la periferia orasului.Cei de la Gaze Au tras tevi pe acolo si si-au instalar si ceva acolo. Ei pe mine nu m-au contactar ,pur si simplu au facut ce au vrut.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Obtinere acord vecin pentru racordare la teava de gaze ce pot ... Clautanasebes Clautanasebes Obtinere acord vecin pentru racordare la teava de gaze Ce pot face in situatia in care proprietarul tevii de gaze din bloc (este unul singur) refuza sa ... (vezi toată discuția)
Incadrare teren?? nutu_tim nutu_tim Buna ziua, am si eu o nelamurire, daca poate cineva cu experienta sa ma ajute: recent am achizitionat un teren intravilan, intr-un sat langa timisoara. In ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarului drumului de acces, pentru instalarea utilitatilor (2) TeodorMar TeodorMar Aoleu! Nu am primit nici un raspuns la intrebarea de ieri. Incep sa cred ca ma confrunt cu o problema mai dificila decat imi imaginam. Sau poate nu am expus eu ... (vezi toată discuția)