avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Daca, locuiesc de 9 ani in germania si in ultimii 2 ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Daca, locuiesc de 9 ani in germania si in ultimii 2 ani primaria ...

Daca, locuiesc de 9 ani in germania si in ultimii 2 ani primaria ma pune la plata salubritatii desi nu am semnat nici un contract cu ei nici tomberon nu am primit este legal sa olatesc un serviciu de care nu beneficiez? Ce cai legale sunt pentru a stopa JAPCA?

Alte discuții în legătură

Restante la salubritate C.Camy C.Camy Buna ziua, Am o casa Intr-o comuna din Satu Mare, noi insa locuim In strainatate. Tocmai am vandut o masina si ca sa transcriu masina De pe numele Meu a ... (vezi toată discuția)
Primaria impune prin hcl plata pt servicii salubritate neprestate - ce pot face? fbogdan fbogdan Buna ziua, (imi cer scuze daca nu am incadrat la rubrica potrivita intrebarea) Pe scurt situatia este urmatoarea: Am mostenit o casa la tara, nu am ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate Lucia29 Lucia29 Buna ziua,am o mica cabana,20mp,cu curte pe masura,intr-un sat,am platit taxa de salubritate anii 2012-2016 pe un intreg an mai mult decat impozitul pe an.In ... (vezi toată discuția)