avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,daca un asistent personal, al unei persoane ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,daca un asistent personal, al unei persoane cu handicap, ...

Buna ziua,daca un asistent personal, al unei persoane cu handicap, este salariatul primariei din localitatea ,,X`` si vrea sa se mute cu domiciliul in alta localitate ,,Y``, cum trebuie sa procedez ca acesta sa devina salariatul primariei din localitatea ,,Y``. eu asa stiu ca nu exista transfer pt ca nu permite codul muncii , dar poate s a schimbat sau nu m am informat bine.
MULTUMESC !

Alte discuții în legătură

Transferul unui asistent personal AlinaPadu AlinaPadu Buna ziua,daca un asistent personal, al unei persoane cu handicap, este salariatul primariei din localitatea ,,X`` si vrea sa se mute cu domiciliul in alta ... (vezi toată discuția)
Mutare/trasnfer personal contractual in interiorul institutiei. Kyandra Kyandra Buna seara, Tocmai am primit normativul de personal de la prefectura, prin care ma anunta ca am 30 de posturi per institutie si inca 5 posturi separat, ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare in grad de handicap BG BG Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap a prelungit cu 12 luni Certificatul de incadrare in grad de handicap al doamnei X. Persoana se incadreaza in ... (vezi toată discuția)