avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am un contract de credit la banca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am un contract de credit la banca Romaneasca care ...

Buna ziua, am un contract de credit la banca Romaneasca care a fost preluata de EximBanck incepand cu 31.12.2022.in urma acestei operatiuni nu ar trebui incheiat un act aditional la contractul de credit accesat cu noul proprietar/entiate, si modificat sin cartea funciara a imobilului.In urma acestei operatiuni am notificat banca despre acest lucru si dansii mi-au raspuns ca nu este obligatoriu.Legile sunt aleatorii pt unii.Multumesc

Alte discuții în legătură

Credit auto sorincosma sorincosma In urma unor dezbateri in familie ne-am decis achizitionarea unui autoturism nou prin programul rabla si prin credit auto (am ales aceasta in defavoarea ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului elisah elisah In urma incheierii actului de partaj intre soti s-a stabilit ca sotia sa ramana cu drept de proprietate asupra apartamentului si sa preia obligatiile ce revin ... (vezi toată discuția)
Speta oug 50 GCC GCC Buna ziua! In anul 2005 mi-am facut un card de credit(descoperire de cont)- 1980 lei si cu aceasta ocazie mi s-a deschis si un cont. La acest credit nu mi s-a ... (vezi toată discuția)