avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!In 2005 sa facut succesiunea dupa bunicii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!In 2005 sa facut succesiunea dupa bunicii decedati.La ...

Buna ziua!In 2005 sa facut succesiunea dupa bunicii decedati.La demararea actiunii sa constatat ca masa succesorala nu era trecuta pe numele bunicilor, astfel a trebuit sa mergem mai inapoi identificand mostenitorii strabunicilor.Una din rude a renuntat legal in favoarea noastra( mama mea , fratele si eu), alte trei persoane ne putand fi contactate. La emiterea hotararii judecatoresti sa mentionat ca proprietatea este grevata de sarcini enumerand cele trei persoane, acesta fiind consemnat si in cartea funciara.
Acuma,in urma decesului mamei mele vrem sa facem succesiunea dupa mama, peurma sa vindem. Cum se poate rezolva sa fie liber de sarcini?
Mentionez ca acele persoane nici pana in ziua de azi nu sau prezentat.

Alte discuții în legătură

Mostenire vmandrei vmandrei salut! ieri am fost la notar pentru stabilirea succesiunii...dupa bunica mea care a murit acum 6ani....acum 4ani a murit si mama mea. matusa mea- sora mamei ... (vezi toată discuția)
Cadastru, intabulare, act de dezmembrare georgetra georgetra Este vorba de o casa la tara. In 2004 s-a facut o vanzare a unei parti din terenul aferent casei. Pe actul de vanzare, la vanzator, figureaza bunica mea acum ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune- terenuri vandute cu " chitanta de mana" monalisa16 monalisa16 Buna ziua, Vrem sa facem succesiunea dupa mama decedata in 1994,dar in certificatul de mostenitor se precizeaza numai cota de care beneficiem fiecare dintre ... (vezi toată discuția)