avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Firma este proprietara a unui spatiu comercial
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Firma este proprietara a unui spatiu comercial

Firma este proprietara a unui spatiu comercial, pentru care plateste la Primarie impozit pe cladire si impozit pe terenul de sub cladire. Este normal sa mi se impuna si plata unei taxe de concesiune pentru acelasi teren ?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare si imozitarea persoanelor juridice in cadrul primariei dorela dorela buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu rezolvare urm probleme: Lucrez de 2 luni la o primarie la tara la biroul taxe si impozite unde este un ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire horeaalexandru horeaalexandru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am dat in chirie un spatiu unei firme. Acum Primaria imi spune ca am de platit ca impozit pe cladire o suma ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - nelamurire in privinta conditiilor Elena120 Elena120 Buna ziua ! Va rog , daca ma puteti lamuri cu privire la anumite clauze ale programului Prima Casa. O persoana doreste sa achizitioneze un credit ... (vezi toată discuția)