avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere masina veche, fara a fi vanduta la Remat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere masina veche, fara a fi vanduta la Remat

Am un Renault 9 pe care nu-l mai pot folosi sau repara si nici duce la un Remat ca-l am undeva la tara, departe de un sediu Remat.
As avea de gand sa-l dau la tigani ca fier vechi, dar trebuie sa-l radiez in prealabil.
Altfel, am spatiu unde sa-l pastrez, atat la tara, cat si in orasul unde locuiesc - Dragasani, Valcea

Platesc impozit aiurea pe el de vreo 2-3 ani...
Ce trebuie sa fac sa-l scot de la impozitare?
Cel mai recent răspuns: sstanelena , utilizator 12:19, 7 Februarie 2010
Buna ziua.
Sa nu mai platiti impozit trebuie sa-l radiati din circulatie prin vanzare sau predare la remat.
Cu respect,Alexa...
trebuie ptr radiere la primaria de unde apartineti sa puteti dovedi ca aveti spatiu de depozitare a masinii ,apoi radiati la politie cu optiunea la cerere si depozitare la domiciliu si gata.Eu asa am facut.
Buna ziua.Eu am o masina Range Rover si momentan nu sunt in tara.As vrea sa o radiez dar fara sa o duc la Remat.Stie cineva daca mai pot dupa ce o radiez sa o inmatriculez si sa circul cu ea.Motivul pt care vreau sa o scot din uz etse pentru ca impozitul este destul de mare.

Va multumesc:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit dumitramicmi dumitramicmi Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. ... (vezi toată discuția)