avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am câștigat un proces in 2018, speța era cu un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am câștigat un proces in 2018, speța era cu un demisol, suprafața ...

Am câștigat un proces in 2018, speța era cu un demisol, suprafața comuna ocupat abuziv. Ca sa dau afara persoana respectiva, ocupa abuziv am făcut reclamații la poliție, ANAF, primărie. Poliția mi-a trimis citație anul asta, in Aprilie 2023, după 5 ani pentru mărturie mincinoasa pentru declarațiile data in 2018. dosarul a fost pe rol la Tribunalul București și a stabilit ca martorul a făcut mărturie mincinoasa.Nu s-a prescris termenul de actiune al poliției?De ce nu m-au chemat când era dosarul pe rol la tribunal, când primeam amenințări?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:34, 27 Aprilie 2023
De ce nu m-au chemat când era dosarul pe rol la tribunal, când primeam amenințări?

Ati formulat plangere la politie impotriva persoanei care va ameninita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa jeneta jeneta ce se poate intampla daca te gaseste cu marturie mincinoasa si nu iti retragi plangerea poate sa te aresteze? (vezi toată discuția)
Incadrare marturie mincinoasa vio99 vio99 Am fost chemat la o declaratie de un procuror in calitate de martor in august 2011 unde am mentionat printr-o declaratie scrisa ca am participat cu alti ... (vezi toată discuția)
Abuz in seviciu mfd3 mfd3 As dori sa ma indrumati ce cai de atac exista in urmatoarea situatie: -In cadrul unui proces civil pe care l-am castigat atat la Judecatorie cat si la ... (vezi toată discuția)