avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR vs Organigrama
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR vs Organigrama

Buna ziua.

Am o intrebare mai de incepator, poate, dar care imi creaza mici dificultati momentan.
Stiu ca in momentul angajarii, in contractul individual de munca se trece functia pe care urmeaza sa se incadreze candidatul luand in considerare atributiile si responsabilitatile pe care acesta urmeaza sa le aiba cat si o incadrare cat mai apropiata in functie de posibilitatile din Codul Ocupatiilor din Romania.
In COR, functia cea mai apropiata de ceea ce urmeaza candidatul sa fie contine cuvantul "manager" dar acesta nu va avea persoane in subordine.
In organigrama acesta se va raporta defapt managerului de productie, angajat cu COR de "sef proces fabricatie" , atunci care primeaza in sensul ierarhiei?
Organigrama sau codul COR?

Sper ca m-am exprimat cat de cat sa fiu inteleasa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 28 Aprilie 2023
Organigrama este reprezentarea modului de organizare a resurselor umane al unei entitati, alegerea corecta a codului COR trebuie sa tina seama de ocupatia (calificarea) exercitata efectiv la locul de munca.
Ce functie va avea acel salariat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie cu studii superioare (sociologie) la hr? Ramonadragan Ramonadragan Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema: lucrez in departamentul de HR al unei firme si de curand am terminat Facultatea de Sociologie. Doresc ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post in resurse umane andra80 andra80 Buna ziua, Am o nelamurire si as dori sa ma ajutati daca se poate. Eu am terminat un Master in Economie si momentan lucrez la resurse umane, dar incadrata ... (vezi toată discuția)
Modificare functie daniela999 daniela999 Buna dimineata, Lucrez de 15 ani intr-o firma partculara; din martie 2012 postul a fost desfiintat. Am lucrat ca economist-dept financiar. Noul job este Office ... (vezi toată discuția)