avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare pe post in Resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare pe post in Resurse umane

Buna ziua,

Am o nelamurire si as dori sa ma ajutati daca se poate. Eu am terminat un Master in Economie si momentan lucrez la resurse umane, dar incadrata ca si Asistent Manager. Intrebarea mea este daca pot fi incadrata altfel, ceva mai apropiat de resurse umane si nicidecum Asistent Manager.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 11 Aprilie 2011
1. Depinde si ce posturi are angajatorul respectiv. Ar fi: inspector RU, referent RU, manager RU etc.
2. Intrati pe
[ link extern ]
si cautati in COR o functie care se potriveste cu ce doriti dvs.
Multumesc mult. Am verificat si am gasit specialist resurse umane (pentru care se cere studii superioare). Eu pot fi incadrata pe aceasta functie tinand cont ca am master in Economie? Ce prevede legislatia? Imi trebuie anumite studii pentru a ocupa aceasta functie?

Multumesc anticipat!

Studii superioare in orice domeniu ... de obicei, in practica intalnita, acest post este ocupat de persoanele care au studii de psihologie, studii umaniste sau studii economice.
De asemenea, in unele companii pentru a deveni specialist in resurse umane, va trebui sa ai o certificare sau un training de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Cod cor Q&A Q&A Buna ziua, O persoana care are studii superioara (licentiat administratie publica) poate fi incadrata ca Specialist Resurse Umane? Multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare specialist resurse umane miha180611 miha180611 Buna zaiu, Ca sa ocupi un post de specialist resurse umane, COR 242314, trebuie sa ai spudii superioare in domeniu resurse umane? Daca ai studii superioare ... (vezi toată discuția)