Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca solicit revisal de la actualul loc de munca imi sunt consemnate ...

Daca solicit revisal de la actualul lic de munca imi sunt consemnate in acesta si locurile anterioare de munca sau trebuie sa solicit de la fiecare in parte?Am nevoie de vechime si nu stiu daca trebuie sa cer revisal de la toate locurile de munca,sau in ultimul.apar toate?Am nevoie de vechimea din invatamant(2009-2010),iar acea un
itate s a desfiintat,precum si vechimea din 2020-pana in prezent(lucrez la privat)multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 3 Mai 2023
Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.

Revisalul trebuie sa solicita7 de la fiecare angajator in parte.

Pentru intreaga activitate , ulterior datei de 01.08.2011, puteti solicita de la ITM extrasul REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare vechime gresit in revisal Mella Mella Buna ziua, Am lucrat in perioada 2010-2013 in functia de profesor la o scoala, insa in Revisal a fost inregistrata perioada 2009-2012. In perioada 2009-2010 ... (vezi toată discuția)
Dovedire vechime in munca alex5 alex5 Buna ziua, am lucrat de-a lungul a zeci de ani in diverse firme. aveam impresia ca acea carte de munca imi dovedeste fara tagada vechimea in munca, ... (vezi toată discuția)