avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot afla anii de lucru care îi am la forțele de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot afla anii de lucru care îi am la forțele de muncă

Cum pot afla ani de lucru care îi am la forțele de muncă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 23 Iunie 2025
Anii dinainte de REVISAL ii aflati din Cartea de munca
Anii din vremea REVISAL-REGES online ii aflati daca va faceti cont la Inspectia Muncii: [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2025
adriandimitriu, utilizator
1. Nicio institutie nu are in evidenta totalul anilor de munca , doar Casa de pensii va calculeaza stagiul total cand veti depune actele pentru pensionare.

2. Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca

3. Dupa aceasta data , vechimea se probeaza cu adeverintele de vechime .. Revisal -ul nu cuprinde anumite perioade si nu face calculul anilor de munca.
Înseamnă că sunt norocos: Regesul meu cuprinde toate înregistrările la zi
Depinde da data angajariii .. in majoritatea cazurilor cuprind perioade de dupa 01.01.2011/01.08.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime munca ContSters115212 ContSters115212 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie: Sunt fost cadru militar care actualmente lucrez intr-o institutie bugetara.Pana la 31.12.2010 mi sa recunoscut ... (vezi toată discuția)
Dovada vechime totala în munca. bună seara! la noul loc de ... gabrielle_24 gabrielle_24 Dovada vechime totala în munca. Bună seara! La noul loc de munca se cere sa duc dovada de vechime totala în munca pentru a se stabili numărul total de ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime in munca in revisal Mihaela Dobra Mihaela Dobra Buna ziua, Lucrez in strainatate (state UE) de la data de 01.01.2009 cu contract de munca. Am aflat tarziu ca trebuia sa imi inregistrez vechimea in munca in ... (vezi toată discuția)