avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren intravilan in comuna Carja jud.Vaslui.Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren intravilan in comuna Carja jud.Vaslui.Am incercat ...

Am un teren intravilan in comuna Carja jud.Vaslui.Am incercat sa il vand dar nu am gasit cumparator.Am luat legatura cu o agentie imobiliara care mi-a trimis un contract in care se stipuleaza ca pentru inceput trebuie sa ii trimit 50 Euro pentru anuntul pe internet.Apoi imi spune ca la finalizare va trebui sa achit 500 Euro catre agentie.Deasemeni ca din 3 in trei luni daca nu gaseste client se va scadea din valoarea de vanzare cate 1500 Euro.Apoi va trebui sa achit 1000 de Euro pentru listarea la bursa.Asa se procedeaza sau este un siretlic pentru a scadea cat ma mult din valoarea de vanzare?Va multumesc frumos daca imi veti da un raspuns.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu agenție imobiliară - variante? Matei3003 Matei3003 Buna ziua, Mai jos regăsiți partea principală din Contract de intermediere vanzare imobil cu o agenție imobiliară: \"Comisionul Firmei este de 1000 Euro ... (vezi toată discuția)
Am dat 1000€ avans unui agent imobiliar pentru rezervarea unei case pe care ulterior a vândut-o altcuiva, iar acum întârzie foarte mult restituirea banilor. este legal cum procedează? zaharel zaharel Buna ziua; In luna octombrie 2018 am optat pt un credit ipotecar. Am gasit o casa printr-o agentie imobiliara ; am rezervat o ; s a facut evaluarea ; iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am semnat cu o agenție imobiliară un contract ca vânzător ... Angela Manu Angela Manu Buna ziua Am semnat cu o agenție imobiliară un contract că vânzător. Apartamentul s a vândut însă printr o altă agenție imobiara. . In acest ... (vezi toată discuția)