avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Important va rog frumos cine ma poate ajuta cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Important va rog frumos cine ma poate ajuta cu un model de contestație ...

Important va rog frumos cine ma poate ajuta cu un model.de contestație pentru un avertisment primit la locul de munca deja am.3 făcute se fac presiuni asupra mea sa mi dau demisia sunt hărțuit la locul de munca am nevoie de un model de contestație în felul următor sa primesc răspunsul la alta adresa nu la cea din buletin vreau sa primesc unde stau cu chirie și cu judecarea în lipsa mea va rog frumos cine mă poate ajuta
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mariusastra , utilizator 09:22, 23 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este greu de formulat o contestatie pe un Forum in lipsa datelor , a actelor ... la modul general, se poate schita, dar strict pe speta nu.
Vreau doar sa știu cum fac sa nu primesc răspunsul la adresa din buletin că numai stau la adresa respectivă și cum fac sa fie judecat în lipsa mea și în câte exemplare trebuie făcut dumneavoastră v-am mai trimis un email pe adresa dumneavoastră că mi-ați spus că ,daca mai am nevoie sa aplez la dumneavoastră vă mulțumesc și dacă doriți va pot trimite câteva poze cu unul din avertismente sa vedeți

Cornel Vasile a scris:

Este greu de formulat o contestatie pe un Forum in lipsa datelor , a actelor ... la modul general, se poate schita, dar strict pe speta nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea contractului individual de munca de catre angajator ionelala23 ionelala23 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si sa ma sfatuiti intr-o problema legata de locul de munca. De o saptamana am fost anuntata printr-un sms si verbal ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am fost obligat sa imi dau demisia , a strigat la mine ... 5826327744 5826327744 Buna Ziua.Am fost obligat sa imi dau demisia , a strigat la mine ca sa imi dau demisia ca daca nu oricum ma concediaza si ma poate afecta la urmatorul meu de ... (vezi toată discuția)
Mi se solicita demisie neaprobata georgiana23 georgiana23 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema: Lucrez ca medic veterinar la un cabinet particular, de la data de 01.01.2009. ... (vezi toată discuția)