avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am avut o firma de construcții deschisa în anul 2009 ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am avut o firma de construcții deschisa în anul 2009 care a ...

Am avut o firma de construcții deschisa în anul2009 care a avut activitate pina în 2011 în 2013 am dat-o în insolventa cu datorii. Acum un an 2022 a primit sechestru pe bunurile adică autovehiculul meu. Sunt chemat la anaf acum, cum pot sa procedez.

Alte discuții în legătură

Contestatie p.v.insolventa instituit de anaf eurosacc eurosacc Sunt actionar la o firma cu 95% actiuni si sotia cu 5%, datorita situatiei financiare grele din anul precedentam acumulat o datorie de 16.593 lei, din care o ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat stan1 stan1 buna ziua, am si eu niste intrebari la care sper sa gasesc raspunsuri. Am o firma care a activat in constructi si in 2009 am avut un contract cu o firma de ... (vezi toată discuția)
Buna seara În 2020 am deschis o firma de constructii, din pacate ... Memodob Memodob Buna seara În 2020 am deschis o firma de constructii, din pacate nu a mers prea bine, si am adunat ceva datorii la anaf. Am avut o discuție cu cineva de ... (vezi toată discuția)