avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua.Am o cerere de chemare in judecata pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua.Am o cerere de chemare in judecata pentru pretentii ...

Buna ziua.Am o cerere de chemare in judecata pentru pretentii .Cererea a fost comunicata paratului si s-a dat 25 zile pentru intampinare.Dupa aceea am depus o cerere modificatoare a cererii introductive de instanta si s-a dat alte 25 de zile paratului sa depuna intampinare,de care voi lua cunostiinta de la dosarul cauzei. Se va depune o singura intampinare sau au regim juridic independent?
Cu consideratiune,

Alte discuții în legătură

Buna ziua.doresc parerea unui avocat. am o cerere de chemare ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua.Doresc parerea unui avocat. Am o cerere de chemare in judecata pentru pretentii .Cererea a fost comunicata paratului si s-a dat termen 25 zile ... (vezi toată discuția)
Termen de recomandare ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Pentru un dosar litigiu munca pretenții depus in oct 2013 am obținut termen recomandare sep 2014. Pot sa aflu măcar daca s-a trimis ... (vezi toată discuția)
Alta modalitate de a afla continutul actului depus de partea adversa latka latka Exista vreo alta posibilitate de a afla continutul actului depus de partea adversa (intimatul - politia), chiar daca in codul de procedura civila se specifica ... (vezi toată discuția)