Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Sunt in Concediu crestere copil. Pot incheia un contract ...

Buna ziua !
Sunt in Concediu crestere copil.
Pot incheia un contract de voluntariat cu norma intreaga 6 h/ zi, Radiologie in cadrul unui spital de stat ? fara sa imi afecteze indemnizatia de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:45, 8 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractele de voluntariat nu au norma de munca ... cu un spital se poate incheia asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare salon infrumusetare in timpul concediului de crestere copil liliana83 liliana83 Buna ziua! As dori sa lucrez in weekend-uri la un salon de infrumusetare (veniturile mele in cadrul salonului ar fi calculate procentual in functie de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si concediu pentru cresterea copilului la cmi roxa81 roxa81 Buna ziua, sunt medic stomatolog la CMI-ul meu si urmeaza sa intru in concediu prenatal si apoi dupa nastere postnatal. La CMI, am un serviciu de radiologie, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil damian oana damian oana Buna ziua As dori sa stiu daca beneficiez de concediu crestere copil din ianuarie 2009, in situatia in care am contract de munca doar cu 2 h din ianuarie ... (vezi toată discuția)