avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , tatal meu are varsta de 64 de ani in urma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , tatal meu are varsta de 64 de ani in urma cu 3 luni ...

Buna ziua , tatal meu are varsta de 64 de ani in urma cu 3 luni a fost operat la stern si cu piciorul in gips acum 3 saptamani a fost operat dinou la stern pentru scoaterea firelor metalice piciorul nu este indeajuns de recuperat am fost la cele 3 sectii chilurgie toracica recuperare si ortopedie in care au refuzat sa ni se faca referatul de pensionare si prelungire de concediu in conditia in care are inca copcile la stern duminica este ultima zi de concediu va rog frumos daca puteti a ma indruma

Alte discuții în legătură

Concediu medical georghe georghe cine si in ce conditii (pe baza caror documente) elibereaza concediul medical (si reteta pentru medicamente compensate) fiind angajat la stat si avand piciorul ... (vezi toată discuția)
Pieton lovit pe trecere. care ar putea fi cuantumul daunelor, ținând cont că recuperarea va fi de lungă durată? Marian112Rr Marian112Rr Am o intrebare, la ce suma ar trebui sa ma astept sa castige avocatul ,in urma procesului? Tatal meu a fost lovit pe trecerea de pietoni de catre o masina, ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca nu imi accepta concediul medical la serviciu? Toader jojo Toader jojo Buna ziua Curand am ajuns la urgente cu o entorsa la picior fiind nevoita mi l.au imobilizat 2 saptamani perioada 09-23/03 .la plecare am primit numarul ... (vezi toată discuția)