avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract

Buna ziua!

Am o problema legata de contractul de achizitie publica.
Exista o posibilitate de obligare a operatorul economic sa se prezinte la semnare la data cand sunt invitati? In comunicarea rezultatului procedurii sa fie trecut un text prin care sa-i obligam sa se prezinte la semnare, deoarece eu ma confrunt cu o pb, respectiv nu se prezinta la semnare, trimit contractele prin posta si unele se mai pierd sau ca n-au ajuns la ei sau ca pleaca cel care se ocupa si noul venit nu stie unde-s contractele.
Va rog sa-mi dati o solutie.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MANTA FLORIN CATALIN , utilizator 00:14, 28 Ianuarie 2010
Puteti sa trimiteti contractele prin curier cu confirmare de primire insotite de o adresa prin care le puneti in vedere ca in situatia in care in termen de x zile nu semneaza si nu va restituie contractele va veti adresa Comsiei pentru supravegherea achizitiilor publice.:D
Iar in adresa puteti preciza ca le opriti garantia de participare la licitatie, aveti voie! Si daca este o suma s-ar putea sa nu mai invoce atatea motive.
Notificati-l printr-o scrisoare cu recomandata de primire ca la data de sa se prezinte , consemnaindu-i in acest sens si art.97^1 alin.6 din HG 925/2006 (6) Refuzul ofertantului declarat câstigător de a semna contractul/acordul-cadru este
asimilabil situatiei prevăzute la art. 181 lit. c1) din ordonanta de urgentă. Documentele constatatoare se emit în acest caz în termen de 14 zile de la data la care ar fi trebuit încheiat contractul dacă ofertantul nu ar fi refuzat semnarea acestuia.
ultimul aliniat inseamna ca trebuie emis si document constatator care trebuie trimis atat ANRMAP,ofertantului ,iar unul trebuie pastrat la dosarul procedurii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice - neprezentare semnare contract biankamanea biankamanea buna ziua! as avea si eu o intrebare, astazi am de inceheiat 3 contracte de furnizare de produse cu ofertantul castigator. In comunicare de rezultat i-am ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator care se trimite la anrmap geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Cand se trimite certificatul constatator pentru o lucrare la ANRMAP, dupa finalizarea lucrarii, respectiv dupa incheierea procesului-verbal de ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la oferta dupa castigarea licitatiei pentru ca am introdus gresit pretul - riscuri Katri Katri Cum pot renunta la oferta in situatia in care la etapa finala electronica am introdus un pret prea mic (am crezut ca este vorba de pretul pe bucata cand de ... (vezi toată discuția)