Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 User2005 
	    	Utilizator

User2005 
	    	Utilizator	    

Nu, nu puteți schimba numele copilului fără acordul tatălui natural, și nici nu ar fi corect pentru copil. Legea nu vă permite acest lucru în interesul copilului.
Dar dacă tatăl natural își dă în scris la NOTAR consimțământul puteți schimba numele de familie al copilului.
 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 User2005 
	    	Utilizator

User2005 
	    	Utilizator	    

Schimbarea mumelui de familie nu are nici o relevanță din punct de vedere legal.
Schimbarea numelui copilului nu întrerupe nici un drept al tatălui natural în raport cu copilul. Pentru tatăl natural drepturile și legăturile cu copilul ramân neschimbate.
 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 ContSters344822	                   

Buna seara,
Am divortat in urma cu 5 ani,din casatorie a rezultat un copil a carei custodie mi-a fost incredintata iar tata a fost obligat la plata pensiei ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters344822	                   

Buna seara,
Am divortat in urma cu 5 ani,din casatorie a rezultat un copil a carei custodie mi-a fost incredintata iar tata a fost obligat la plata pensiei ... (vezi toată discuția)

cozmapaunita	                   

buna ziua, sunt divortata din 2009 , am o fetita de 4 ani jumate , timp in care nu am ptimit deloc pensia alimentara , am facut plangere penala dar ... (vezi toată discuția)
	                    cozmapaunita	                   

buna ziua, sunt divortata din 2009 , am o fetita de 4 ani jumate , timp in care nu am ptimit deloc pensia alimentara , am facut plangere penala dar ... (vezi toată discuția)

Dia92	                   

Sunt divortata din februarie de tatal copilului, am custodia exclusiva. Tatal nici macar nu are intentia de a plati pensia alimentara de 5 luni de zile si ... (vezi toată discuția)
	                    Dia92	                   

Sunt divortata din februarie de tatal copilului, am custodia exclusiva. Tatal nici macar nu are intentia de a plati pensia alimentara de 5 luni de zile si ... (vezi toată discuția)