avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatie cota-parte imobil dupa executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatie cota-parte imobil dupa executare silita

Buna ziua,

As avea o intrebare ,daca se poate : daca eu sunt proprietar si am 50% din casa , iar pentru cealalta jumatate este proprietar altcineva , iar eu am o executare silita, as putea pierde partea din casa care imi revine ?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 30 Iunie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:28, 1 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, doar daca creditorul dvs cere si obtine partajul bunului intai.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca aveti o proprietate pe cote parti, se poate scoate ;la licitatie cota, fara sa se mai ceara partajul.
daca nu se va vinde, se poate incerca si asa.
creditorul , daca inteleg bine termenul , este fosta Banca Piraeus
Am inteles , dar cred ca este putin probabil , sa-si doreasca cineva jumate dintr-o casa cu 2 camere , baie,bucatarie ....
depinde de casa, pret etc

Alte discuții în legătură

Executare silita a 1/2 dintr-un apartament becali-prodanca-reghe-prigoana becali-prodanca-reghe-prigoana buna ziua ,doresc sa cunosc opiniile dv.stra cu privire la executarea silita a unui ap.pentru val. de 15000 +2000 cv.cheltuieli de executare = ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara anca_01980 anca_01980 Buna ziua, As avea o intrebare in ceea ce priveste executarea silita prin somatii imobiliare asupra unui imobil cu trei proprietari.Doar unul dintre ei nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu casa angajata prin programul prima casa ghcar ghcar Doi tineri decid sa divorteze, in conditiile in care locuinta este cumparata prin programul Prima casa, acum un an si jumatate. Nici unul nu are resurse sa ... (vezi toată discuția)