avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aplicare Ordin ANPC nr. 182/2023
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aplicare Ordin ANPC nr. 182/2023

Bună seara,
Lucrez într-o farmacie si avem sistem de fidelizare a pacienților prin carduri de reducere. Aș dori să știu dacă ordinul ANPC nr. 182/2023 mă obligă să afișez prețul redus pe produs sau la raft, chiar dacă până acum nu l-am avut expus si reducerea se vedea pe bonul fiscal fiind realizată automat de softul cu care lucrăm, in funcție de prețul cu amănuntul al produsului (care este afișat pe fiecare produs)?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator

Alte discuții în legătură

Se poate pe acelasi nir, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite? ririana ririana Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu ... (vezi toată discuția)
Achzitionare produs Anda35 Anda35 Buna ziua, Am achzitionat din benzinaria OMV o butelie de aragaz, la raft a fost afisat doar pretul de 80 lei in data de 29.10.2017, azi 08.02.2018 primesc ... (vezi toată discuția)
Legea de protectie a consumatorului cand sunt diferente de pret intre raft si casa de marcat balerina balerina Sunt N. Angelescu si as dori sa-mi comunicati un lucru, si anume: atunci cind cumparam ceva de la un supermarket un produs si constatam la casa , ca pretul ... (vezi toată discuția)