avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie anaf pfa
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie anaf pfa

In 2015 am facut prostia vietii mele si am infiintat un pfa pentru a-mi ajuta un var sa-si extinda afacerea cu inca 2 magazine. A lucrat vreo 2,maxim 3 ani pe el,el avand control total,apoi a trecut magazinele pe alta firma. Pe scurt,si-a facut treaba si a acumulat datorii,si nici macar nu a declarat inactivitatea. De atunci anaf-ul a tot bagat decizii de impunere,penalizari etc,si am acumulat frumoasa suma de 114000 lei. Exista vreo posibilitate sa obtin o reducere a datoriei,daca reusesc sa dovedesc durata activitatii pentru care sa fie stabilite sumele de plata, prin copii ale contractelor punctelor de lucru? Nu am bunuri pe numele meu,lucrez pe salariul minim.nu au pe ce sa ma execute silit. Poprire pe salariu nu mi-a venit pana acum.. Sunt constient ca nu am cum sa scap de datorie complet,dar macar exista vreo sansa sa scap cat mai putin sifonat din aceasta problema? Multumesc,cu respect!
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
danyalexfzr, utilizator

Alte discuții în legătură

Cat/ce parte din veniturile pfa se poate executa silit de catre anaf? Mihai223 Mihai223 Am o datorie la ANAF, ca persoana fizica. Urmeaza sa am PFA si lunar vor incasa bani intr-un cont al PFA. ANAF poate extinde executare silita asupra bunurilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili ... Flovyo Flovyo Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti. Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 ... (vezi toată discuția)
Executare silita srl - e posibil? Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna seara, am un SRL-ma ocup singura de acest magazin-eram eu si sotul meu in acte, dar acesta a decedat si am ramas singura. am ceva datorii la stat, ... (vezi toată discuția)