avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mulțumesc pentru răspuns , deși tatăl copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mulțumesc pentru răspuns , deși tatăl copilului lucra in ...

Mulțumesc pentru răspuns , deși tatăl copilului lucra in străinătate se poate face poprire pe venitul lui,? Dacă nu vrea sa plătească pensia alimentara pentru continuarea studiilor băiatului .
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:03, 6 Iulie 2023
Exiată o procedură internațională prin care pensia poate fi recuperată de la părintele care locuiește în străinătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , e vorba de băiat care e major , acum 3 ani am primit ... Vauva Vauva Buna ziua , e vorba de băiat care e major , acum 3 ani am primit sentința de la tribunal ca fostul sot, tatăl copilului sa plătească pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare pentru copil major Lore_dana Lore_dana Bună! Părinții mei au divorțat înainte de a împlini vârsta de 18 ani. Tatăl meu, fiind plecat în străinătate, a căzut la comun acord, ... (vezi toată discuția)
Divortul si consecintele lui... dollc3_anny dollc3_anny buna seara ..ma scuzat-ti..am cateva intrebari...daca parintii mei au divortat in vara aceasta..si in urma raman doi copii o fata de 19 si un baiat de ... (vezi toată discuția)