avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere ordin de restricție, Buna ziua, daca se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere ordin de restricție, Buna ziua, daca se retrage un ...

Retragere ordin de restricție,
Buna ziua, daca se retrage un ordin de restricție de 2 luni, la apel cât va trebui să plătească cheltuielile de judecată? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ordin de restricție și obligația de plată a chiriei pentru soțul care a plecat de la domiciliu. se poate face apel? o mama o mama Buna ziua! Un apel ar ajuta intr-o situatie de genul : Ana are un copil 3 ani. Se casatoreste si impreuna cu sotul mai are un copil . Dupa 10 ani de ... (vezi toată discuția)
Retragere ordin de protectie ( restricție) reclamantul a cerut ... ..sorin, ..sorin, Retragere ordin de protectie ( restricție) Reclamantul a cerut în apel că dorește anularea, retragere a ordinului de restricție, Tribunalul a hotărât ... (vezi toată discuția)
Retragerea plângerii pentru violenta și distrugerea bunurilor CatalinaFil CatalinaFil Buna ziua, La începutul lunii iunie a acestui an am depus plângere la poliție împotriva fostului soț (am divorțat acum 2 ani, ulterior ne am împăcat ... (vezi toată discuția)