Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am participat la un curs, unde s-a oferit o suma de bani. A trecut ...

Am participat la un curs, unde se ofere o suma de banii. A trecut aproximativ jumatate de an, de cand trebuia sa primim banii, am depus acte tot. Persoana care sa ocupat de acest curs, ne spune ca banii se livreaza ba azi ba maine, mentionez ca nea cerut si sume de banii+ cadouri . Ce pot face in acest sens
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 23:39, 21 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizare la OPC
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă e vorba de cursuri gratuite de calificare la finalizarea cărora se dau bani sub formă de subvenție vă puteți interesa de cine sunt finanțate - cineva dă firmei acei bani pentru cursanți. Dacă sunt finanțate de stat sau din fonduri europene puteți sesiza Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă de care aparțineți.

mentionez ca nea cerut si sume de banii+ cadouri .

Dacă am înțeles bine speța, e absolut ilegal. Să nu uitați să menționați în sesizare și acest aspect.
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
Manuela Rășină, administrator
Multumesc
Asa ne-a cerut, diferite sume de bani plus cadouri.
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
Manuela Rășină, administrator
Anunțați DGA și să fie prins în flagrant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli subventii cursuri u.e mirela 20 mirela 20 Buna seara, Am participat la un curs de calificare profesionala a unui proiect a fondurilor U.E. Mai exact am fost la ANOFM si cei de acolo mi-au facut ... (vezi toată discuția)
Curs de calificare someri abuzuri !!! ocuta ocuta Buna ziua, Sunt somera in cadrul ALOFM Bucuresti si m-au obligat sa particip la un curs de calificare in engleza. Inainte de inceperea cursului, ... (vezi toată discuția)
Cursuri finantate din fonduri structurale europene gbrlcostache gbrlcostache Am facut un curs gratuit printr-o firma de formare profesionale din orasul meu.La inscriere ni s-a spus ca acest curs este gratis si la sf. lui ni se ... (vezi toată discuția)