avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi-am dat demisia, în 2 sapt o sa termin scoala ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi-am dat demisia, în 2 sapt o sa termin scoala postliceala ...

Mi-am dat demisia, în 2 sapt o sa termin scoala postliceala asistent medical. La șomaj mi s-a spus ca pot primi indemnizație de 300 lei/luna ptr 6 luni. Sau pot sa ma înscriu ca șomer neindemnizat și dacă îmi găsesc de munca la peste 50 km primesc prima de relocare de max 900 lei /luna ptr 36 luni.
Întrebarea mea este : dacă îmi bag dosar ptr indemnizație ca am terminat scoala si între timp (în cele 6 luni) îmi găsesc de munca la peste 50km, mai pot beneficia de prima de relocare? Sau trebuie sa îmi bag de la început dosarul la șomer neindemnizat în căutarea unui loc de munca?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Beneficii șomaj am 31 de ani, mi-am dat demisia și s-a încheiat cim pe 17 ... Habbabear Habbabear Am 31 de ani, mi-am dat demisia și s-a. Încheiat CIM pe 17 iulie. Pe 1 august o sa termin scoala postliceala și am înțeles ca îmi pot baga dosar de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de prevederile legii nr. 76/2002 daca nu sunt somer indemnizat? stelutamaria stelutamaria in urma cu 2 ani mi-am dat demisia de la locul de munca din motive personale, in perioada 2009-2010 nu am lucrat deloc beneficiind si de un curs de formare ... (vezi toată discuția)
Dacă sunt in șomaj si gasesc de lucru in alta localitate, am vreun beneficiu legal? fllu07 fllu07 Bună ziua. Dacă sunt in șomaj, în localitatea natală, si vreau sa ma mut in altă localitate tot din România (de ex. Dintr-un municipiu- în București) ... (vezi toată discuția)