Buna ziua, va rog daca se poate sa ma sfatuiti cum pot iesi dintr-un impas;acum 2 luni m-am casatorit iar impreuna cu sotia am achizitionat un ap prin programul prima casa.Eu ca imprumutat iar ea ca, co platitor.Acum ea doreste sa divorteze , sa se retraga ca girant si ma ameninta ca face tot posibilul sa pierd casa.Creditul a fost aprobat pentru o perioada de 18 ani dat fiind ca ea este mai mare decat mine ( eu am 33 ani).Se poate prelungi perioada de creditare astfel incat sa pot plati singur ratele, fara alt girant?Salariul meu permite acest lucru.Va multumesc anticipat!
De sotie divortati, de banca mai greu, Mergeti la banca si discutati ce optiuni aveti in acest moment ca sa nu pierdeti casa si sa puteti plati si ratele.
Cea mai mare nebuie este ca eu ca si imprumutat platesc rata, sotia nu vrea sa participe la plata, dar la partaj ea va primi 50%.Nu stiu cum sa fac ca doar eu platesc
Divort/cale amiabila
iuli113
Buna ziua,
Am urmatoarea speta:
M-am casatorit anul trecut,anul acesta in luna mai mi-am cumparat impreuna cu sotia un apartament prin prima casa-valoare ... (vezi toată discuția)