avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Profesie libera - incetare activitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Profesie libera - incetare activitate

Buna ziua, am desfasurat activitate ca profesie libera pana in luna mai 2023 si intentionez sa inchid aceasta activitate dar am achizitionat acum 5ani un autoturism pe profesie libera si doresc sa stiu cum se procedeaza cu acest bun dupa inchiderea activitatii la ANAF....se transfera in patrimoniul personal sau se considera o instrainare de bunuri si se include in stabilirea venitului net anual in declaratia unica pentru anul 2023?
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Radiere cabinet medical individual si infiintare srl cu acelasi obiect de activitate tiberiu60 tiberiu60 Buna ziua, Sotia mea are un cabinet medical individual si doreste sa infiinteze un SRL cu acelasi profil de activitate. Din cate m-am informat, se radiaza ... (vezi toată discuția)
Transfer stocuri pendre pendre Am avut un I.F. si pentru ca nu puteam angaja cu contract de munca am radiat I.F.- ul si am infintat o I.I. La registrul comertului am o diferenta de cateva ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu cabinet medical desfiintat dandoct dandoct Am un cabinet medical individual si doresc incetarea definitiva a activitatii. Doresc sa preiau eu spatiul si masina. Am inteles ca nu mi se transfera mie ... (vezi toată discuția)