avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pot recupera taxa auto plătită de mine, dacă firma ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pot recupera taxa auto plătită de mine, dacă firma de leasing ...

Pot recupera taxa auto plătită de mine, dacă firma de leasing mi-a luat autoturismul?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa inmatriculare adryan20112 adryan20112 Buna ziua. Va rog daca cineva poate sa ma ajute cu o informatie.Am luat o masina noua in leasing pe societate am platit taxa de inmatriculare in 2008 ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto pentru masina inmatriculata in 2006, prin leasing liv-ang liv-ang Am si eu o situatie si vreau sa stiu daca se poate recupera taxa auto: - autoturism a fost cumparat in leasing in 2006 (masina noua) - am cumparat eu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)