avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Comisie de receptie bunuri din 2 membri
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Comisie de receptie bunuri din 2 membri

Bună ziua,

Mă confrunt cu următoarea problemă: într-o instutuţie publică mică a încetat contractul de muncă al unui angajat care era numit în comisia de receptie, în comisia de recepţie ramânând 2 oameni.
În instituţie nu mai poate fi numită nici o persoana care sa facă parte din comisie pană nu se finalizează procedura de ocupare a postului care a rămas vacant.
Întrebarea mea este: pe NRC-urile care se listează din programul de contabilitate ramâne numele tuturor membrilor din comisie, inclusiv al fostului angajat, sau ramâne doar numele celorlalţi 2 angajaţi ai instituţiei.
Se poate da o dispoziţie în care să fie numiţi doar 2 membri în comisia de recepţie?
Vă rog frumos să ma ajutaţi cu această problemă
Vă mulţumesc

Alte discuții în legătură

Se poate face plata; ce salariat va raspunde de problemele cauzate? oanaportar oanaportar URGENT, va rog enorm de mult sa ma sfatuiti cum trebuie sa se rezolve problemele si sa imi spuneti: Receptie executare lucrari efectuata cu lipsa ... (vezi toată discuția)
Numarul membrilor intr-o comisie ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va solicit ajutorul privind urmatoarea problema: Potrivit HG nr. 273 din 14 iunie 1994, actualizată, privind aprobarea Regulamentului de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate numire comisie de receptie cantitativa si calitativa institutie publica gh_liviu gh_liviu Am rugamintea de a ma lamuri intr-o problema care tine de finante-contabilitate. Sunt angajat pe specialitatea IT la o institutie publica care este ordonator ... (vezi toată discuția)