raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

nimenea 
	    	Utilizator

nimenea 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

nimenea 
	    	Utilizator

nimenea 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

nimenea	                   

Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)
	                    nimenea	                   

Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)

cristika	                   

Succesiunea dupa tata?
Buna ziua,
Tatal meu a decedat in mai 2021 si ar trebui sa dezbatem pentru a ne incadra in termen cu succesiunea. Singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)
	                    cristika	                   

Succesiunea dupa tata?
Buna ziua,
Tatal meu a decedat in mai 2021 si ar trebui sa dezbatem pentru a ne incadra in termen cu succesiunea. Singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)

Rudy08	                   

Buna ziua. Am urmatoarea problema: Mama mea a decedat anul acesta pe 1 ianuarie. Era vaduva din 2001. Impreuna cu sotul(care a decedat in 2001 si care era al ... (vezi toată discuția)
	                    Rudy08	                   

Buna ziua. Am urmatoarea problema: Mama mea a decedat anul acesta pe 1 ianuarie. Era vaduva din 2001. Impreuna cu sotul(care a decedat in 2001 si care era al ... (vezi toată discuția)